The Body Shop Colour Crush nagellakjes!

Tuesday, November 18, 2014

Regenachtig weer om geen hond door te jagen, resulteert ten huize Lieselot in een beauty-verwendag. Gezien de 'to-test'-doos op springen staat en de thesis bijna in grijze haren resulteert, kwam zo'n dagje net op tijd! Want wat is nu ontspannender dan een hele dag snuffelen, smeren, swatchen, badderen en reviewen ;)? Rechtstreeks gevolg van mijn escapade is de review die ik jullie vandaag voorschotel: mijn mening over de Colour Crush nagellakjes die je in de rekken van The Body Shop kan terugvinden. De lakjes zijn vegetarisch, veganistische en Big Three Free, dus ik kon niet wachten om deze goodies uitgebreid te testen!





Een vrouw kan nooit genoeg schoenen, kleren of nagellak hebben, daar geloof ik plechtig in. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik deze lakjes mocht testen en aan mijn collectie toevoegen ;). Deze nieuwe darlings van The Body Shop zijn wat mij betreft een schot in de roos: Big-Three-Free (en dus veel gezonder voor je nagels en je gezondheid), vrij van dierlijke stoffen en ze bestaan in extreem vrolijke kleurtjes. Bovendien zijn de lakjes ook erg vriendelijk voor je portemonnee, gezien ze al voor 6 euro per stuk over de toonbank gaan! Hoewel dit allemaal lang niet slecht klinkt, blijft de hamvraag natuurlijk of de lakjes kwalitatief ook goed zijn? 

De lakjes zorgen voor een perfecte dekking en glans wanneer je twee lagen aanbrengt en bleven in mijn geval tot 3 dagen ongeschonden zitten zonder base- of topcoat. Helemaal niet slecht dus, hoewel ik toch een topcoat zou aanraden om het resultaat langer mooi te houden. Wat me meteen opviel, was het redelijk dunne borsteltje waardoor je erg precies kan werken. Het duurt misschien iets langer vooraleer je nagel gelakt is, maar dat je geen millimetertje gemist hebt, staat als een rots boven water. De nagellak slaagt dus zeker ook voor de kwaliteitstest :)! Ik vind de zilverkleurige dop er trouwens erg fancy uitzien!

Het kleurtje Mint Cream is een erg frisse en heldere kleur, die niet enkel past bij fleurige lente-outfits, maar ook erg winterproof wordt wanneer je hem combineert met een glitter-topcoat. Aanradertje!

Het kleurtje Rosy Cheeks is een erg lief en vrolijk kleurtje dat ik elke dag zou kunnen dragen! Enorme schattigheidsfactor ook :).

Mijn absolute favoriet uit de hele collectie is toch Red my Mind. Een sexy en gesofisticeerde kleur met erg shiny finish (zoals je misschien uit de foto kan opmaken!). In case of doubt, ALWAYS wear red ;)!

Het kleur The Body Shop Green zou ik waarschijnlijk niet zelf gekozen hebben, maar eens ik er mijn nagels mee had gelakt, vond ik het veel beter meevallen dan gevreesd. De kleur is ideaal voor de herfst en winter en doet denken aan een sparrenwoud. De foto doet het lakje geen eer aan, dus probeer hem eens te swatchen wanneer je in een TBS filiaal bent. Je zal zien, het ziet er fantastisch uit!

Kortom: mijn eerste ervaringen met de Colour Crush lijn zijn erg positief, waardoor ik meteen Crimson Kiss en Crazy for Bleu op mijn wishlist zette ;)!

Hebben jullie al een Colour Crush nagellak aan je collectie toegevoegd?

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

9 reacties

  1. Ik blijf het indruk wekkend vinden dat ik elke keer onder de indruk blijf van de TBS green nagellak....groen is namelijk helemaal niet een van mijn favoriete tinten, maar toch vind ik deze lak elke keer geweldig om te zien!

    ReplyDelete
  2. Wat een geweldige kleurtjes, vooral die eerste twee, wauw!

    ReplyDelete
  3. Wat mooie kleurtjes, vooral die mint cream. Zelf kocht ik de Crazy for blue en Deeply in love.

    ReplyDelete
  4. Red My Mind is prachtig! En je kan inderdaad nooit de mist ingaan met een klassieke rode nagellak :)

    ReplyDelete
  5. Hele leuke kleurtjes! Wat zijn het ook mooie flesjes!

    X Sara

    ReplyDelete
  6. Superleuk dat TBS nu ook lakjes verkoopt! Het zijn echt leuke kleurtjes.

    Liefs,
    Pauline

    ReplyDelete
  7. Ja, ik ben zo'n van de TBS en heb zsm de nagellakjes gekocht. Ik heb wat koelere kleurtjes gekocht en ook een review op mijn blog geschreven. Voor een huidverzorgingsmerk, doen ze het best goed in de make up.

    ReplyDelete
  8. Mooie kleurtjes, ik ben wel benieuwd naar de nagellakjes van TBS! De rode is mijn favoriet!

    ReplyDelete
  9. Rosy Cheecks is zonder twijfel mijn favoriet!

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe