The Body Shop Smoky Poppy lijn

Friday, January 30, 2015

Januari loopt op zijn einde en dat betekent dat Valentijn met rasse schreden nadert :). Of je er nu fan van bent of niet: you just gotta love de vele Valentijnscollecties die rond deze periode in de winkels liggen. Ook The Body Shop brengt voor de gelegenheid een nieuwe limited edition collectie uit, met handgeplukte klaprozen uit Ankara in de hoofdrol :)! Typerend voor deze nieuwe Euphoria-lijn is de erg sensuele geur en de verleidelijke, luxueuze zwart-rode verpakkingen. De producten liggen vanaf eind januari in de winkels, maar hier vind je alvast een voorproefje :).



Eén van de nieuwe producten die ik vorige week binnenkreeg, is de Smoky Poppy Eau de Toilette. Deze mix van zwoele specerijen, elegante bloemen en aardse houtachtige noten resulteert in een erg uitgesproken geur die volwassen en sensueel aanvoelt. Persoonlijk hou ik meer van frisse en fruitige geuren, waardoor ik niet meteen fan was van deze eau de toilette. Voor mijn mama was het dan wel meteen love at first sniff.  Geuren zijn iets heel persoonlijk, dus ga zeker zelf eens snuffelen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden :)!

Smoky Poppy Eau de Toilette 30ml - 14 euro
De geur van de andere producten in deze lijn is heel wat subtieler, waardoor ze ook erg aangenaam zijn als je niet zo dol bent op de Smoky Poppy geur. Nieuw in het assortiment zijn de Bath Bombs met klaprooszaadjes. Deze Bath Bombs zijn al in twee helften verdeeld, gezien een halve bruisbal je bad al van voldoende schuim voorziet :). Ik hoop dat The Body Shop deze trend verder zet en nog meer Bath Bombs op de markt brengt, want deze badfanaat is alvast fan :)!

Smoky Poppy Bath Bombs 6 x 50g - 12 euro
Verder vind je in deze Euphoria-collectie nog een Seed Scrub (15 euro), een Body Butter (16 euro), een Shower Gel (7 euro), een Body Lotion (10 euro) en een Massage Oil (13 euro). Een mooie, uitgebreide collectie als je het mij vraagt :)! Vooral de massage-olie lijkt me een zeer geschikt Valentijnscadeautje!

The Body Shop dacht niet enkel aan lichaamsverzorging maar ontwikkelde ook een paar erg leuke producten in het make-up departement voor deze collectie. Ondanks het grauwe winterweer van de laatste dagen, konden deze pareltjes mij alvast een heerlijk lente-gevoel bezorgen!


Deze schattige Blusher Brush is wat mij betreft een schot in de roos ;)! Hij ziet er niet alleen erg leuk uit, maar hij voelt ook erg zacht aan en verliest zijn haren (tot nu toe) niet. Je vraagt je misschien af of het bloemenpatroon in deze kwast niet hinderlijk is bij het aanbrengen van de blush, maar ook op dat vlak kan ik je geruststellen: it works just fine!
Poppy-inspired Blusher Brush - 17 euro
Mijn favorieten uit de Euphoria-collectie zijn zonder twijfel de Shimmer Cubes Palettes! Ze zijn leuk vormgegeven en ook kwalitatief zijn deze palettes een aanrader: goede pigmentatie en (zoals beloofd) een sh*tload aan shimmer voor je oogleden. Just the way I like it ;)! Ik vind het stiekem ook leuk dat ik de afzonderlijke cubes gemakkelijk kan uithalen en in mijn toilettasje stoppen: lekker compact!

Pink and Yellow Poppy Shimmer Cubes Palette - 22 euro
Pink Poppy Shimmer Cubes Palette
Yellow Poppy Shimmer Cubes Palette

 Zoals je aan de swatches kan zien, stelt de pigmentatie niet teleur ;)! Ik ben vooral dol op het felroze, gele en blauwe blokje :)! Die kleuren zal je deze lente dus wel vaker op mijn oogleden zien!



Bij het opendraaien van de Velvet Stick schrok ik eventjes. Een donkergrijze lipstick? Dat staat toch wel in erg schril contrast met de vrolijke lentekleurtjes van de Shimmer Cubes, niet? Tot mijn grote opluchting bleek bij het swatchen dat geen grijze kleur op mijn arm achterbleef maar een warme, paarse kleur :)! Speciaal aan deze Universal Lip & Cheek Velvet Stick is dat de kleur ervan bepaald wordt door de pH van je huid. Hierdoor zal deze stick bij iedereen een ander resultaat geven, en ik heb de indruk dat de kleur ook van dag tot dag subtiel verandert. Een nieuw concept voor mij, maar het spreekt me zeker aan :)! Ik gebruikte hem tot nog toe enkel als lipstick en dat bevalt me goed :)! Hij heeft ook een erg subtiele, maar aangename smaak die ik moeilijk kan beschrijven. Deze moeten jullie proberen, dames! De Velvet Sticks bestaan ook in onveranderlijke roze-tinten, voor wie liever het zekere voor het onzekere neemt ;)!

o
Poppy Universal Lip & Cheeck Velvet Stick - 14 euro


De Colour Crush nagellakjes worden uitgebreid met deze frisse lente-kleurtjes :)! Het oranje lakje (Apricot Kiss) past perfect bij het Pink Poppy Shimmer Cubes Palette, terwijl het gele (A Sunny Affair) en blauwe (Mad About Blue) lakje horen bij het Yellow Poppy Shimmer Cubes Palette. Zoals we gewend zijn van de Colour Crush nagellakjes, is ook de kwaliteit van deze lakjes zeker in orde :)! Het blauwe kleurtje heeft alvast mijn voorkeur, maar ook het oranje lakje zal dit voorjaar vaak op mijn vingers prijken.

Colour Crush Nails - 6 euro


Wat vinden jullie van de nieuwe Smoky Poppy lijn :)? Wat staat op jullie verlanglijstje?

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

4 reacties

  1. Oefff van de kleuren oogschaduw ga ik heel eerlijk gezegd een beetje kwijlen, wat zijn ze ontzettend mooi!

    ReplyDelete
  2. Ik vind die zwart-rode verpakkingen al verleidelijk op zich. Voorlopig staan enkel de bath bomb en de velvet stick op mijn verlanglijstje.

    ReplyDelete
  3. Ooh wat een leuke collectie! Die bath bombs lijken me heerlijk!

    ReplyDelete
  4. Van die oogschaduwpaletjes krijg ik zin in lente!

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe