Rituals Ginkgo's Secret handcrème

Sunday, February 08, 2015

Ik ga helemaal akkoord met de stelling 'Je handen zijn je visitekaartje'. Tijdens de killere winterdagen wordt de huid op mijn handen echter snel droog, met kloofjes en barstjes tot gevolg. Niet alleen erg onaantrekkelijk, maar soms ook vrij pijnlijk. Ook mijn mama heeft vaak met dit probleem te kampen, waardoor een goede handcrème bij ons thuis een must is. Onlangs schafte ik me de Ginkgo's Secret van Rituals aan en besloot ik deze te reviewen. Benieuwd naar wat we ervan vonden? Lees dan zeker verder :)!

Shiny verpakkingen in leuke kleurtjes en bam, je hebt mijn aandacht! Op die manier sprong ook deze handbalsem in mijn oog. De felle metallic-groene verpakking ziet er niet alleen leuk uit maar is ook hygiënisch in gebruik (in tegenstelling tot de handcrèmes in potjes) en is perfect om in je handtas mee te nemen. Rituals heeft nog enkele handbalsems in zijn assortiment, maar persoonlijk vind ik deze het lekkerst ruiken :)! Ginkgo biloba staat trouwens bekend als een goede studiehulp tijdens de examens: het bevordert het concentratievermogen en geheugen. Of deze handcrème bijgedragen heeft aan mijn goede studieresultaten, betwijfel ik maar ik wou jullie dit biologische weetje niet onthouden ;).



De handbalsem is vrij dik van structuur, voedt de huid zonder vet aan te voelen en smeert erg vlot open waardoor je met een klein bolletje al genoeg hebt om je hele hand in te wrijven. Bovendien blijft de heerlijke geur erg lang hangen, een groot pluspunt wat mij betreft :)!


Mijn handjes zijn alvast erg blij met deze nieuwe handcème, dus ik schaf me hem zeker opnieuw aan :)! De tube kost zo'n 10 euro voor 75 ml, wat iets duurder is dan de gemiddelde handcrème (denk Nivea of Dove), maar dat is hij zeker waard :)! Een aanradertje! 

Wat is jullie favoriete handcrème?

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

11 reacties

  1. Een collegaatje van mij heeft deze handcrème en ik vind het echt een heerlijk product. Je voelt meteen hoe de crème in je huid trekt en deze ruikt ook heerlijk.

    Je hebt een leuke blog en schrijft leuke posts!

    http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

    ReplyDelete
  2. Zelf ken ik deze handcreme nog niet en hij klinkt fijn...wat een vervelend gevoel geven die kloofjes op je handen, het doet echt pijn dus voldoenden smeren is wel een must dan...tja en 10 euro is niet echt budget,maar als het echt goed helpt vind ik het wel waard altijd...Zelf.gebruik ik er momenteel eenje van Yves Rocher uit de kerstcollectie..deze is erg fijn in gebruik, en heeft een heerlijke geur, maar hij had wel wat vetter gemogen wat mij betreft, zeker voordat je naar bed gaat..;-0

    ReplyDelete
  3. Oh Rituals, wat heb je toch weer goddelijke producten! De klavertjes erop vind ik ook enorm schattig. :) Kijk eens aan, het helpt ook nog eens bij het studeren, twee vliegen in één klap!

    ReplyDelete
  4. Ik ben ook dol op de handcrèmes van Rituals!

    ReplyDelete
  5. Deze heb ik ook en vind 'm ook supergoed. Alleen denk ik dat ik veel te veel product gebruik! Gebruik jij de hoeveelheid die op je hand ligt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moeilijk om te zeggen Jasmijn, omdat ik meer smeer naarmate mijn handen droger zijn. Voor deze foto waren mijn handen best nog oke en kon ik het bovenste stukje van mijn hand volledig inwrijven met wat op de foto staat :)! Wanneer ze er erger aan toe zijn, breng ik nog een extra laagje aan en eventueel hier een daar nog een klein beetje voor de randen van mijn hand :).

      Delete
    2. Ja, dan gebruik ik echt veel te veel :) Ik gebruik altijd een dikke sliert van ongeveer vijf centimeter, en ben dan verbaasd dat mijn handen vet aanvoelen, haha!

      Delete
  6. Ik heb 'm ook, hij is héérlijk he? Ik heb de scrub ook en de combinatie van die twee is héérlijk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De combinatie lijkt me inderdaad fantastisch :D! Je doet me verwateren, Birte!

      Delete
  7. Een vriendin van mij is daar écht verslaafd aan, aan deze! Ik vind 'm goed, maar ook niet WAUW (te veel gewend zeker?) .. Al vind ik 'm wel super lekker!

    ReplyDelete
  8. lijkt me een erg fijne handcréme ♥ xx

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe