The Body Shop Voyage collection: Italian Summer Fig

Monday, August 24, 2015

Mooie liedjes duren niet lang: het mooie zomerweer van dit weekend moet jammer genoeg alweer plaatsmaken voor regen en windvlagen. Wie het zomerse gevoel van dit weekend toch nog iets langer wil vasthouden, raad ik graag de Voyage collectie van The Body Shop aan. Deze lijn werd onlangs in een nieuw jasje gestopt: dezelfde lekkere geurtjes, maar in een nieuwe flacon die nog mooier op je toilet-tafel staat ;). Aangezien ik zo'n sucker voor verpakkingen ben, kan ik dat alleen maar toejuichen. Ik heb het idee dat The Bodys shop midden in een revolutie zit: de producten, inclusief verpakkingen, krijgen een luxueuze feel en er wordt meer aandacht besteed aan details. Keep up the good work, TBS! Is dat het enige goede nieuws? Nee lieve dames, er is meer! The Body Shop heeft immers een nieuw parfum aan de Voyage collectie toegevoegd, met vijg uit het Italiaanse Puglia in de hoofdrol. Benieuwd? Lees dan zeker verder!





Ik beschrijf deze eau de toilette graag als 'een reis naar Italië in een flesje'. Het is een geur vol contrasten, waarbij sappige vijgen uit Puglia het hart van het aroma vormen. Wist je trouwens dat de vijgen op precies het juiste moment in de zomer met de hand geselecteerd en geplukt worden? Druivenblad en krokus zorgen voor een frisse toets die contrasteert met het zoete van de vijgen, terwijl Toscaanse roos een vrouwelijk accent legt. Eikenhout en amber in de basis maken de geur dan weer warm en sensueel. Aan de reacties van mijn collega-blogsters merkte ik het al: you either love it or you hate it. Ikzelf vind de geur helemaal niet slecht, maar eerlijk is eerlijk: Fijian Water Lotus heeft mijn hart gestolen en blijft voor mij toch nummer 1! En net dat vind ik zo leuk aan de Voyage collectie van de The Body Shop: er is voor elk wat wils :)!

Naast een eau de toilette (27 euro - 50 ml), is er ook een
fragrance mist (13 euro - 100 ml),
shower gel (10 euro, 250 ml),
body lotion (12.50 euro - 250 ml)
en body cream (18 euro - 200 ml) verkrijgbaar.


Hebben jullie deze al eens geroken? Ik ben benieuwd of jullie fan zijn :)!

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

4 reacties

  1. Ik ben helemaal verliefd op deze geur! Mijn flesje is al half leeg (omdat de geur jammer genoeg geen hele dag blijft plakken) maar ik kan niet zonder. Ruilen voor Fijan Water Lotus? ;)

    ReplyDelete
  2. ik heb er nog niet aan geroken, maar wat ziet het er allemaal leuk uit, echt supermooi!

    ReplyDelete
  3. Oeeh, ik ben ontzettend benieuwd naar de geur :)

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe