De Liebster Award + blogs om te leren kennen!

Friday, August 29, 2014


liebster-award-main
Ik ben terug, alive and kicking, na een veel te lange herexamenperiode! Dit artikeltje stond al een tijdje op de 'te publiceren'-lijst maar omdat ik maar geen gaatje vond om het af te werken, bleef het op dat lijstje hangen. Eindelijk is het er! Feels good to be back, ik heb het bloggen heel erg gemist <3!

Wie een trouwe blogvolger is, heeft deze award waarschijnlijk al op enkele blogjes zien verschijnen: de Liebster Award. Het is een award die door bloggers wordt uitgereikt aan fellow bloggers om hen eens in de schijnwerpers te zetten. De lieve Eva van Realitijd reikte een Liebster Award aan me uit, en daar ben ik natuurlijk erg blij mee :). Dankjewel Eva! Benieuwd naar het antwoord op de vraagjes? Lees dan zeker verder!


1. Welk verzorgingsproduct koop jij telkens opnieuw?
Ik ben verslaafd aan de gezichtsverzorging van La Roche-Posay! Ik gebruik de producten van de Effaclar reeks nu echt al jaren en ik blijf er erg tevreden over :)! Door mijn overwegend vette huid is een goede reiniging echt belangrijk om puistjesaanvallen te vermijden en sinds ik LRP begon te gebruiken is dit sterk verminderd. Voor mij kunnen de meeste andere producten er niet aan tippen! Oh, en lipbuttertjes! Ik heb er al zoveel liggen en ik blijf er gewoon nieuwe kopen... Het is sterker dan mezelf!

2. Voor de rest van je leven geen dagcrème meer, of voor de rest van je leven geen foundation meer?
Hmm. Hoewel foundation heel wat imperfecties kan wegtoveren, zou ik me geen leven kunnen voorstellen zonder dagcrème. Een dagcrème verzorgt je huid en helpt puistjes en rimpels tegengaan. Ik sta achter het principe: 'Beter voorkomen, dan genezen.' Bovendien draag ik lang niet elke dag foundation, terwijl ik wel probeer om iedere dag mijn crèmepje te smeren :).

foto van beautylab.nl
3. Wat is de beste aankoop dat je ooit kocht op aanraden van een blog?
Ik had op heel wat verschillende blogs het een en ander gelezen over de 'Stays no matter what' jumbo eye pencil and shadow van Essence en het heeft me nooit gespeten dat ik er ook om geweest ben! De doorslag werd gegeven door de positieve review van Serena (van Beautylab.nl). Ze zijn erg gemakkelijk als het eens snel moet gaan en ze blijven ook effectief lang zitten. De witte is ondertussen mijn favoriete highlighter en de koperkleurige is leuk voor een ietwat natuurlijkere look!


4. Wat zou je graag willen verbeteren aan jouw blog?

Ik probeer om bij elk nieuw blogbericht mijn artikel leuker te maken, te voorzien van mooie foto's en op een vlotte manier te schrijven. Dus in die zin hoop ik nog beter te worden en mijn lezers blijer te maken. Iets anders waar ik echt nog aan moet werken, is de lay-out van Sincerely Brunette. Om de één of andere reden blijf ik aan de lay-out sleutelen, wat betekent dat ik er toch nog niet 100% achter sta. Ik hoop dat ik snel een ontwerp vind dat echt helemaal bij me past :)! The search continues.

5. Wat is jouw favoriete YouTube kanaal?
Youtube is mijn favoriete manier om muziek te beluisteren en videoclips te bekijken, dus ik denk dat ik hierbij het Vevo-kanaal moet antwoorden. Beautylab.nl, het kanaal van bloglegende Serena Verbon, vind ik ook super! Zeker de filmpjes waarin ze make-uplooks maakt of Coco en Clarence showt, zijn mijn favorieten! Ook het kanaal lisapullano.com is een echte aanrader: beauty, DIY en girly stuff! 

6. Welke make-up producten zitten er allemaal in jouw dagelijkse routine?
Er zijn heel wat dagen dat ik zonder make-up de deur uit wandel, dus het is moeilijk om een echte dagelijkse routine te beschrijven. Een verzorgende lipbalm van Vaseline zit wel standaard in mijn handtas of boekentas, dus ik heb wel vaak Vaseline op mijn lippen. Vlekjes en kringen rond mijn ogen die echt niet door de beugel kunnen, tover ik wel weg met concealer, dus dat behoort tot mijn routine maar komt niet dagelijks voor. Ah! En mascara! Ik heb meestal wel een likje mascara op :)!

7. Hecht jij veel belang aan diervriendelijke producten? Let je er echt op?
Sinds ik vorig semester een les bio-ethiek kreeg over dierenproeven en zelf wat meer info opzocht over deze problematiek, voel ik me erg slecht bij producten die getest worden op dieren. Ik ben van mening dat een dier niet hoort af te zien om te garanderen dat ik een 'veilig' cosmetica- of verzorgingsproduct kan gebruiken. Sindsdien hecht ik toch redelijk wat belang aan producten die niet getest zijn op dieren. Er zijn veel meer producten te vinden die wel getest zijn op dieren, maar als je goed zoekt vind je echt pareltjes van producten waar geen dierenleed aan te pas kwam. Ik ga hier binnenkort trouwens verder op in in een ander blogbericht :)!
bron: peta.com

8. Wat is jouw grootste fashion blunder?
Volgens mij is mijn grootste fashion blunder mijn schoolrugzak. Ik ben me er heel erg van bewust dat een knalgele rugzak geen enkele elegante outfit perfect afmaakt, laat staan bewonderende blikken zal vangen, maar door mijn gebrek aan fiets-skills en het drukke Gentse verkeer, ben ik genoodzaakt om een rugzak mee te nemen als ik naar school of het lab trek, in plaats van een veel mooiere en fashionable handtas. Geloof mij, ik voel me er echt heel ambetant bij. (Het is wel een erg handige en ruime rugzak, nvdr.)

9. Voor de rest van je leven op hakken, of voor de rest van je leven op sneakers?
Hoge hakken, no doubt! En hoe hoger, hoe liever!
Hun, this is it. Huh !
bron: weheartit.com

10. Wat onderscheidt jouw blog van alle andere?
Dit vind ik echt een moeilijke vraag! Een blog weerspiegelt vaak het karakter van de blogster in kwestie, dus ik vind elke blog uniek en mooi op zijn eigen manier. Ik vind het dan ook moeilijk om te zeggen op welke manier ik precies anders ben dan andere blogsters. Ik denk dat mijn overmatig enthousiasme soms wel een beetje in het oog springt, want dat is soms echt te merken aan mijn manier van schrijven.

11. Waar zie je jezelf over 5 jaar staan met je carrière? (Al dan niet met bloggen)
Ik hoop om binnen 5 jaar een vaste job te hebben, waar ik me erg in amuseer en veel voldoening uit haal. Ik verlang ook enorm naar mijn eigen stekje en ik hoop dan ook dat dat tegen dan al een klein beetje vorm heeft gekregen, inclusief huisdieren! Gezien ik het crazy cat lady-gen bezit, hoop ik dat er heel veel katten in die stek zullen rondhuppelen. Ik hoop dat mijn blog dan ondertussen erg gegroeid is en kwalitatief beter en beter geworden is in de loop der jaren :)!

Saving up for when I'm old
Bron: weheartit.com
Omdat ik deze award in ontvangst mocht nemen, mag ik zelf 11 mensen nomineren voor de Liebster Award! Van elk van deze blogsters verbaast het me dat ze minder dan 200 volgers hebben, omdat ze stuk voor stuk echt een enorm leuke blog hebben met interessante artikelen! Here goes:


 • Jasmijn van http://jasmijncherubijn.be/
 • Griet van http://abeautytorock.blogspot.be/
 • Aurelie van http://leruaa.wordpress.com/
 • Elien van http://www.beautystatement.be/
 • Birte van http://chitchatontherocks.com/
 • Elfi van http://www.glamatheart.com/
 • Petra van http://heelgewoondagelijks.blogspot.be/
 • Jasmijn van http://beautybubble.nl/
 • Nicky van http://www.beautytopia.nl/
 • Chantall van http://www.glamourbyc.nl/
 • Grietje van http://www.secondagenda.be/

Lieve dames, als jullie genomineerd zijn mogen jullie je vrij voelen om deze award in ontvangst te nemen en mijn 11 vraagjes te beantwoorden :). 

1. Welk verzorgingsproduct of make-upproduct zou je niet meer kunnen missen?
2. Wat vind je het allerleukst aan bloggen?
3. Welke look verkies je: subtiel nude of opvallend kleurrijk?
4. Wat is je favoriete parfum op dit moment?
5. Als een cosmeticaproduct op dieren getest is, zou dat je ervan weerhouden het product te kopen?
6. Welke lekkernij kan je niet links laten liggen?
7. Als je 1 high-end product gratis uit de parfumerie zou mogen meenemen, welkeen was het dan?
8. Verkies je een vlog of plog? Waarom?
9. Wie is jouw favoriete blogster/blogger?
10. Welke celebrity-look zou jij wel willen?
11. Wat is jouw favoriete tijdschrift?

De regeltjes verbonden aan de Liebster Award vind je hieronder nog eens op een rijtje:
- De persoon die jou genomineerd heeft, link je terug in je bericht.
- Bovenstaande 11 vraagjes beantwoord je in je bericht.
- Na het beantwoorden van de vraagjes, nomineer je 11 andere bloggers die minder dan 200 volgers hebben en die jouw 11 zelfbedachte vraagjes mogen beantwoorden.
- De persoon die jou genomineerd heeft, mag je niet meer nomineren.
-Have fun ;)!

Heel veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

10 reacties

 1. Wat heb je 'm leuk ingevuld. Super lief dat je deze beginnende blogs ook in het zonnetje zet! <3

  ReplyDelete
 2. Suuuperleuk ingevuld :D ik ben al benieuwd over je blogpost van dierenproeven, want dat interesseert me uiteraard :) welkom terug in blogland!

  ReplyDelete
 3. gefeliciteerd met de nominatie!wat een leuke antwoorden op de vragen...en dank je wel voor de nominatie naar mij toe voor de liebsteraward...Ik ga snel de vragen beantwoorden...sommige kan ik zo beantwoorden andere niet direct...maar dat komt ook wel goed...dank je wel!

  ReplyDelete
 4. Hele leuke tag, ik had 'm al eens gezien en het blijft gewoon leuk om te lezen dat heb ik meestal wel met tags, ook deze is weer leuk om in te vullen, ik vind Beautylab ook heel erg leuk om te zien!

  ReplyDelete
 5. Heel leuk om te lezen! Altijd tof om zo de mensen beter te leren kennen. Je ergste fashion blunder valt nog heel goed mee, hoor :-) En wat leuk dat je zo'n hakkenfan bent! Sinds ik in Zwitserland woon draag ik minder vaak hakken en ik merk nu stilaan ook dat ik het lastiger vind om echt hoge stelten te dragen :-( Jammer.

  ReplyDelete
 6. Oooooh, wat lief dat je mij genomineerd hebt! Ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk :-). En we hebben dat crazy cat lady-gen gemeen!

  ReplyDelete
 7. Leuk dat je bent getagd! je hebt de liebster award leuk ingevuld ♥

  ReplyDelete
 8. Leuke tag, en leuk dat je terug bent! Oh ik had vroeger zo'n megagrote kiplingrugzak, ken je die nog? Wat een afgrijselijk ding :D en een crazy cat lady kan je mij ook zeker en vast noemen ;)

  X Sara

  ReplyDelete
 9. Bedankt voor de nominatie! Dat is super lief van jou. Ik probeer hem zo snel mogelijk in te vullen. Ik ben trouwens ook een crazy cat lady. Ik wil later dan ook veeeel katren, maar mijn vriend ziet dat niet zo zitten, haha.

  ReplyDelete
 10. Dankjewel om me te nomineren! Het was een vreemde - maar ook fijne - ervaring om mij in dat lijstje te zien staan, haha.

  ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe