The Body Shop persevent!

Sunday, November 09, 2014

Hoewel de winter gepaard gaat met kouder weer en erg korte dagen, moet ik toegeven dat ik er toch elk jaar halsreikend naar uitkijk. Warme truien, liters chocomelk, kerstmarkten en de vele feestjes hebben daar ongetwijfeld een enorm aandeel in, maar ook de leuke kerstcollecties en versierde winkelvitrines zorgen ervoor dat ik me helemaal in mijn element voel! Geef nu toe, er is toch niets heerlijker dan een dagje Christmas-shopping, right :)? Je kan je dan waarschijnlijk wel inbeelden dat ik erg enthousiast was toen ik van The Body Shop een uitnodiging kreeg om in preview kennis te maken met de nieuwe najaarsproducten :)! Ik zakte vorige week vrijdag af naar Antwerpen (met zweterige pollekes, want het was mijn allereerste persevent!) om daar de nieuwste goodies van TBS te ontdekken! In dit artikel vind je een kleine sneakpeak van enkele heerlijke producten, as seen door de ogen van mijn telefoon :)!
De drie geuren die dit jaar de hoofdrol wegkapen in de kerstcollectie zijn Vanilla Brûlée, Frosted Cranberry en Glazed Apple, dit jaars spetterende nieuwkomer! Mijn favoriet? Moeilijk te zeggen! Vanilla Brûlée is een 'love it or hate it'-geur. Ik hou wel van de zoete geur van vanillegebakjes, maar toch is het niet mijn favoriet van de drie. Het past gewoon niet helemaal bij mij, vrees ik. Het is een spannende strijd tussen Frosted Cranberry (love at first smell) of Glazed Apple (verslavend naarmate je hem vaker en vaker gebruikt). 

De Frosted Cranberry lijn

Vanilla Brûlée
Helaas ging er bij het overzetten van de foto's iets fout, waardoor mijn foto's van de Glazed Apple geur plots foetsie waren! Een beetje stom natuurlijk, maar niet getreurd want binnenkort voorzie ik jullie van een erg uitgebreide review van deze producten, inclusief mooie foto's :)!

Wat mij betreft één van de topproducten uit de collectie: deze bath jelly heeft een erg speciale structuur en een heerlijke geur. Een beetje jelly onder stromend water en je kunt badderen in een bubbel-extravaganza! Die Vanilla Brûlée ruikt trouwens helemaal naar pudding. Zeker eens snuffelen als je in een TBS winkel passeert!
 
Hoewel de geschenksets altijd al erg mooi waren om te zien, heeft TBS dit jaar extra aandacht besteed aan de vormgeving van de cadeausets. Mijn favoriete voorbeeld: deze grote muziekdoos in de vorm van een vintage carrousel, gevuld met bodybutters, lipbutters en een eau de toilette. Keihard op mijn wishlist, voor de verpakking alleen al! En hoe cute zijn die beertjes :)?


De immer populaire adventskalender is er ook dit jaar opnieuw bij en ook hier is de verpakking de moeite waard. Lijkt het jou ook leuk om al 24 dagen voor kerst jezelf (of mama, bestie, oma, zus) te verwennen met deze '24 days of joy', neem dan zeker een kijkje op redhotjillypeppers.com! Deze sympathieke blogster verloot immers een adventskalender onder haar lezeressen :). Good luck, dames!

Echte hartendiefjes, deze badsponsjes in de vorm van ijsbeertjes. Ik kreeg meteen de neiging om de hele mand mee naar huis te nemen!
Spijtig genoeg bleek deze foto veel waziger dan gedacht. Ik besloot hem toch in dit artikel te plaatsen om jullie al een idee te geven van de producten. I am so sowry!
Ook in het make-up departement zijn er nieuwigheden deze winter: twee make-up paletten met zachte pastelkleurtjes, glitter-eyeliner en -mascara, glossjes met jummy smaakjes en multifunctionele stain voor lippen en wangen. Oh TBS, you had me at glitter! Ik vertel jullie asap meer over deze leuke producten in een volgende blogpost ;)!

De hosting bij het event was super! Supersfeer, mooie producten en we werden in de watten gelegd met lekkere hapjes en drankjes! 
Reviews over enkele Glazed Apple producten en de make-up goodies vinden jullie binnenkort op deze blog terug. Mijn allereerste persevent vond ik ongelofelijk geslaagd en ik ben dan ook erg blij dat ik er bij mocht zijn! Ik sluit deze blogpost graag af met een belofte: volgende keren neem ik mijn reflexcamera mee naar de persevents, zodat ik jullie mooiere foto's kan voorschotelen :)! Leuker voor jullie en dat doet de producten ook meer eer aan :)! 

Laat me gerust weten over welke producten jullie graag een review willen lezen! 

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

12 reacties

  1. Spannend zeg je allereerste persevent... Can't wait om met deze zalige kerstcollectie te gaan kennismaken. Ben vooral benieuwd naar de review van Frosted Cranberry. OMG, how cool is de adventskalender :-)

    ReplyDelete
  2. Tjeetje, wat onwijs leuk om dat mee te maken en helemaal van TBS, die hebben toch al van die heerlijke producten. Ik ben super nieusgierig naar de Vanilla Brûlée....het lijkt mij heerlijk geuren...

    ReplyDelete
  3. Zoveel leuke foto's :)!!!

    ReplyDelete
  4. Oew, die carrousel-doos is supermooi! Weet je soms nog hoeveel hij kost? En liggen de nieuwe producten al in de winkel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Die carrousel kost 45 euro als ik me niet vergis :)! Was ook één van mijn favorietjes ;)! En de producten liggen al in de winkel sinds 3 november :D!

      Delete
  5. De Kerstcollectie van The Body Shop is echt zoooo top! ^^ Ik wil nu nog dat sponsje in de vorm van die ijsbeer, zo lief!

    Liefs,
    Pauline

    ReplyDelete
  6. Mooie spulletjes, het moet daar heerlijk geroken hebben :)

    ReplyDelete
  7. Wat een leuk eerste event :) Ik ben zo benieuwd naar de Glazed Apple geur en die beer sponsjes zijn zo cute! Hebben :)

    ReplyDelete
  8. Zag er een superleuk event uit. Héél benieuwd naar die bath jelly :-).

    ReplyDelete
  9. Echt superleuke producten, die verpakkingen doen me wegsmelten!

    X Sara

    ReplyDelete
  10. Het zag er tof uit! Ik wil echt eens de producten ruiken, ze lijken me echt heerlijk!

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe