Leven op planeet Lieselot

Sunday, December 14, 2014

U had misschien al gemerkt dat het wekenlang stil bleef op deze blog. De reden? Stormachtige drukte in vrijwel elk aspect van mijn leven. Nu de figuurlijke golven gaan liggen, laat ik opnieuw van mij horen. Wordt deze blog dan een broedmachine van nieuwe artikels? Neen, niet helemaal. 'Den blok' komt er immers met rasse schreden aan en dat voorspelt weinig goeds voor mijn sociaal leven en hobby. De laatste tijd trachtte ik wel al enkele artikels voor te bereiden, waardoor ik hopelijk nu en dan toch iets zal posten tijdens de drukste periode van het jaar :)!Wat staat er binnenkort op mijn persoonlijke programma, naast dikke cursussen studeren en mijzelf volvreten aan lekker kerst-eten? Wel, volgend weekend ga ik de kerstmarkt in Dusseldorf onveilig maken: jenevertjes drinken, veel cadeautjes kopen en Duitse drogisterijen plunderen! Ik liet me wijsmaken dat ik Rossmann en DM echt niet mag overslaan, maar als u nog leuke adresjes weet, mag u ze zeker delen met mij :)!

detailthumb
Bron
Ook een dringend puntje op de agenda: mijn eigen domeinnaam kopen! Ik was het al een tijdje van plan, maar ik ben nog steeds aan het kijken waar ik de beste voorwaarden kan vinden. Het feit dat ik helemaal geen kaas gegeten heb van de technische kant maakt dit een ongelofelijk lang en complex proces. HELP.

Last but definetly not least (voorlopig), wil ik leren hoe ik filmpjes kan maken voor de blog. Ik vind filmpjes vaak erg leuk bij andere blogsters en het is bovendien een betere manier om alles duidelijk te tonen. Ik hou heel erg van foto's maar filmpjes spreken me hoe langer hoe meer aan!

Tips en tricks zijn welkom ;)!

Veel liefs,

Lieselot
You Might Also Like

3 reacties

 1. Heb je de Duitste drogisterijen al ingelicht dat je op plundertocht gaat als je bij hun bent? dat moet je niet vergeten hoor.... ;-) Anders hebben ze niet voldoende in hun magazijnen en dat wil je niet meemaken!

  Handige tipjes voor de aanschaf van een domeinnaam kan ik je niet geven, ik heb er ook echt geen kaas van gegeten...

  ReplyDelete
 2. Leuk dat je opnieuw van je laat horen. Ik wens je alvast een leuke plundertocht bij Rössmann en DM, maar laat nog iets voor mij over want ben van plan binnenkort ook te gaan :D Müller en Douglas kan ik ook nog aanbevelen.

  ReplyDelete
 3. Geniet van de kerstmarkt en al het lekker eten! Mag zeker na al dat studeren ;)
  Als ik mijn nieuwe camera heb wil ik ook met video's beginnen, dat gaat nog wat geven!

  ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe