Black Musk parfum van The Body Shop

Wednesday, October 28, 2015

Nu dikke truien en warme sjaals opnieuw een hoofdrol gaan spelen in onze garderobe, kan ook ons verzorgingsritueel niet achterblijven. Favoriete zomeritems verdwijnen naar de onderkant van de beautycase en oude herfst/winterfavorieten worden opnieuw bovengehaald. Of je besluit misschien op jacht te gaan naar nieuwe goodies voor de koudere seizoenen ;). Als je op zoek bent naar een warme, sensuele geur die toch wat fruitig is, dan heb ik een tip voor je: Black Musk van The Body Shop!


De flacon weerspiegelt het Black Musk parfum eigenlijk perfect: mysterieus zwart met vrouwelijke roze details. Voor deze cruelty-free muskgeur werd sensuele musk gecombineerd met een handvol zoete ingrediënten. De combinatie van Bambinella-peer verrijkt met roze peper en bergamot trekt je aandacht, terwijl heliantroop (een bloem die qua geur doet denken aan de combinatie van marsepein en amandel) met zoethoutwortel voor een mysterieus vleugje gourmand zorgen. Tenslotte blijft een warme maar krachtige mix van zwarte vanille, zwarte musk, patchouli en chocolate-like vetiver geurnoten op je huid achter. Een zoete en zeer sensuele geur!

In tegenstelling tot het kruidige Red Musk parfum dat vorige winter werd gelanceerd, viel het Black Musk parfum wel meteen bij mij in de smaak. Begrijp me niet verkeerd, ik kan kruidigere parfums best appreciëren op zijn tijd, maar voor dagdagelijks gebruik grijp ik toch steeds opnieuw terug naar zoetere geuren. Voor mij was deze musk-variant dan ook een schot in de roos. In de musk-collectie van The Body Shop vind je naast deze zoete musk-geur ook een bloemige, kruidige en pure musk. Voor elk wat wils dus, op voorwaarde dat je houdt van musk ;). Wist je trouwens dat White Musk de allereerste cruelty-free muskgeur op de markt was? Reden te meer om eens zelf te gaan snuffelen en je favoriet mee naar huis te nemen :)!


Ook een eau de toilette en perfume oil in Black Musk geur zijn verkrijgbaar bij The Body Shop vanaf 5 november!

Eau de Toilette 60 ml - € 31
Eau de Parfum 50 ml - € 40
Perfume Oil 20 ml - € 22,50

Wat is jullie favoriete cruelty-free parfum?

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

2 reacties

  1. het klinkt wel erg lekker, zelf draag ik weinig geurtjes dus ik kan er eigenlijk niet goed antwoorden op de vraag welke mijn favorrte Cruelty Free parfum is....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe