Nails of the day: Caviar Nails by Max&More

Tuesday, September 30, 2014

Als je een trouwe lezeres van Sincerely Brunette bent, heb je waarschijnlijk wel al door dat ik een lichte obsessie heb voor dingen met glitters, pareltjes of dingen die onder de term 'Bling' vallen. Gelukkig ben ik lang niet de enige vrouw met deze aandoening, waardoor ik dus meteen ook een excuus heb om mijn 'Bling'-verzameling te blijven voeden. Onder het motto: 'Het is echt te shiny om te laten liggen!', nam ik in Action ook het Caviar Nails setje mee van Max&More! Voor nog geen twee euro neem je deze 3 potjes al mee, dus naast deze budgetproof versie is ideaal om mee te experimenteren! Wat het resultaat geworden is, lees je hieronder :)!Allereerst wil ik me verontschuldigen voor de armzalige kwaliteit van de foto's! Aangezien mijn camera het liet afweten, moest ik op mijn telefoon beroep doen om mijn poging tot nail-art vast te leggen. Alvorens ik doordraaf over hoe ik die petieterig kleine bolletjes op mijn nagel gekregen heb, wil ik er toch efkes op hameren dat het er in het echt mooier uitziet. Eerlijk waar! Plus het groene kleurtje op mijn kotmuren, blijkt de foto's extra te ontsieren. That being said, over naar de praktische kant!
Zouden mijn nageltjes ook zo mooi worden als dit plaatje?
Bron: Pinterest
Foto's van Caviar Nails vind ik fantastisch: elk stukje nagel is perfect bedekt met een klein pareltje, de kleur van de basisnagellak past perfect bij de kleur van de beads op de accentnagel(s) en het lijkt alsof die kleine beads bovendien ook nog eens muurvast zitten, klaar om elke afwasbeurt te doorstaan. Wanneer ik de set voor me had staan, viel het me in dat mijn resultaat waarschijnlijk heel wat minder idyllisch zou worden. Maar doorzetter als ik ben, wou ik het toch proberen! Let's make the best out of this!

Ik start met mijn nagels te lakken met de basiskleur en ik ben licht verrast over hoe mooi hij op mijn nagel is. Een tint tussen goud en zilver, afgewerkt met een mooie glans. Het feit dat je toch echt wel twee laagjes nodig hebt voor een mooie dekking neem ik er dan met plezier bij. Daarboven breng ik de topcoat aan, en ook dat verloopt erg vlot. Been there done that. Het sukkelen begint pas bij de laatste stap. Hoe ga ik in godsnaam de beads aanbrengen, zonder mijn kot vol te strooien met kleine goudkleurige bolletjes? Ik besluit twee strategieën te gebruiken: een eerste waarbij ik gewoon de pareltjes uitgiet over mijn nagel (met een potje onder om ontsnappende pareltjes op te vangen), en een tweede waarbij ik mijn nagel duw in een laagje pareltjes (een beetje zoals je suikerbolletjes op een softijsje zou plakken). Tot mijn grote verbazing blijkt de eerste strategie veruit de beste te zijn om de pareltjes egaal over de nagel te verdelen. Bij de tweede methode krijg ik namelijk allemaal klontertjes van kleine beads die als brokjes op  mijn nagel klitten. Helemaal niet mooi.Al bij al mag het resultaat er zeker wezen! De kleur van de basislak is erg mooi, de pareltjes geven een erg feestelijk gevoel en stiekem vind ik het leuk om aan de pareltjeslaag te voelen - geen idee waarom! De pareltjes blijven verrassend lang hangen op mijn nagels: mijn accentnagel blijft zeker twee dagen mooi! Hoewel ik in het begin mijn twijfels had, blijkt dit zeker geen  miskoopje te zijn!
Ik ga dit setje zeker vaker gebruiken, maar misschien in combinatie met een zwarte basislak. Perfect voor de feestdagen! 

Nog meer goed nieuws: aangezien Max&More volledig cruelty-free is, kan je zonder schuldgevoel en met een gerust hart je nageltjes opfleuren! Budget-proof én diervriendelijk: dat verdient een stempel als een Dora-approved product, right?

Wat vind jij van het resultaat? Zijn Caviar Nails iets voor jou?

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

17 reacties

 1. Zelf heb ik dit setje een tijdje terug eens gekregen van mij man en ook ik vind het een superfijn setje....Ook mijn accentnagel bleef erg lang mooi zitten en het heeft een heel hoge blingblingfactor ...Ik heb die afwijking namelijk ook., voor glim, glans, glitter, parels en nep diamanten...leuk artikel om te lezen.

  ReplyDelete
 2. Ziet er leuk uit en very glam looking voor de feestdagen :-)

  ReplyDelete
 3. Ik had niet gedacht dat het resultaat zo goed zou zijn :) Ik wil het nu ook graag eens proberen :)

  ReplyDelete
 4. Nope, nooit fan van geweest en dat blijft zo vrees ik, sowwy :-)

  ReplyDelete
 5. Ik zou er het geduld niet voor hebben denk ik! Maar het resultaat mag er wel zijn :)

  ReplyDelete
 6. Ik heb het zelf al eens geprobeerd, maar vond het niet zo geslaagd (damn you pinterest), maar ik vind jou versie wel best geslaagd!

  ReplyDelete
 7. Het ziet er echt tof uit! Ik kan het echt niet denk ik, ik zou me er veel te hard aan opjagen :D

  X Sara

  ReplyDelete
 8. Ziet er goed uit! En 't is blijkbaar betere kwaliteit dan de Ciaté-set, want die heb ik en de bolletjes bleven niet plakken op mijn nagels. Het was zooo frustrerend!

  ReplyDelete
 9. Het ziet er echt heel leuk uit! Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik heb al zo'n vermoeden dat het bij mij geen succes zou zijn. Ik ben daar veel te ongeduldig voor.

  ReplyDelete
 10. Wat ziet dat er leuk uit! mooi gedaan :)

  ReplyDelete
 11. Caviar nails zijn wel mooi maar het blijft er nooit lang op helaas.

  ReplyDelete
 12. Ik kocht een tijdje geleden beads via Ebay! Ik vind het resultaat altijd leuk, maar helaas blijft dat nie lang zitten! En ik vind het mega vervelend overal bolletjes te vinden :D

  ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe