The Body Shop: early-harvest raspberry showergel

Friday, September 05, 2014


Als er één ding is dat je nooit te veel hebt, dan is het wel douchegel! Enfin, dat is toch mijn excuus als mijn moeder weer afkeurend haar hoofd schudt wanneer ik na een dagje shoppen m'n nieuwste douche-aanwinsten laat bewonderen. Jarenlang gebruikte ik trouw een douchegel uit de Jardins du Monde reeks van Yves Rocher. De geur van deze douchegels is zalig, maar langzaamaan raakte ik er toch op uitgekeken. Tijd om eens iets nieuws te proberen dus! Aangezien ik erg tevreden was over een andere douchegel van The Body Shop (lees er hier meer over) ging ik daar eens mijn licht opsteken. Wat ik er vond, maakte me heel erg blij :)!
Jullie zijn waarschijnlijk wel akkoord met me als ik zeg dat het assortiment bij The Body Shop immens is. Nog voor ik de winkel binnenstapte, had ik mezelf dan ook voorbereid op een lange geurreis met veel snuffelen. Iets waar je je elke dag mee wast, moet toch zeker lekker ruiken hé :)! Toen ik de early-harvest raspberry shower gel rook, was ik op slag verliefd! De zoete geur, mijn liefde voor framboosjes en de heerlijke roze kleur zijn me op het lijf geschreven!


Zoete geurtjes zijn perfect voor warme zomerse dagen, maar aangezien we de laatste tijd meer slechte dagen hadden dan goede, begon ik een beetje te twijfelen. Had ik die zomerse geur niet gekocht tijdens de euforie van een heel zomerse dag? Tot mijn opluchting bleek het zoete accent niet te overheersen maar bleef een heerlijk frisse geur om me heen zinderen :)! Heerlijk, ook voor minder warme dagen! Bovendien zorgt de douchegel voor veel schuim, wat ik erg aangenaam vind :)! Een extra pluspuntje was de prijs die ik ervoor betaalde: zo'n 4 euro tijdens de zomersoldekes! Kon ik toch echt niet laten liggen hé ;)?

Gebruikte je al een douchegel van The Body Shop? En ben je even tevreden als ik :)?

Veel liefs,

Lieselot
You Might Also Like

12 reacties

 1. Hmmm fijn zo'n TBS douchegel, altijd genieten!

  X Sara

  ReplyDelete
 2. Deze douchegel klinkt heerlijk zomers ! Ik ben echt een grote fan van The Body Shop!

  ReplyDelete
 3. Jaaa, één van mn favo geurtjes uit TBS :) nomnomm

  ReplyDelete
 4. Ik heb er nog nooit een gebruikt maar ze lijken me ontzettend fijn!

  ReplyDelete
 5. Mooie deal! De geur van deze douchegel is inderdaad hemels.

  ReplyDelete
 6. Naar deze geur ben ik nog zo benieuwd :-)

  ReplyDelete
 7. Nog niet geprobeerd maar het ziet er wel een zalig zoet geurtje uit! En zo te horen is dat ook het geval ^^

  x Aurélie

  ReplyDelete
 8. Ik gebruik non-stop de douchegels van TBS! Ze ruiken allemaal zo verdomd lekker!

  ReplyDelete
 9. Zelf heb ik nog geen douche gel van the body shop..

  ReplyDelete
 10. Deze geur lijkt mij heerlijk! Ik heb nog nooit een douchegel van TBS geprobeerd, maar daar zal snel verandering in komen!

  ReplyDelete
 11. Deze ruikt idd zalig. Ik gebruik de blueberry douchegel van TBS op dit moment, ge-wel-dig!

  ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe