Recent shoppings (part I)

Friday, August 01, 2014

Toen ik gisteren met Le Boyfriend op jacht ging naar de laatste soldekes, riep mama me na: 'Lieselot, ge moet niet overdrijven eh! Je hebt de laatste tijd al genoeg gekocht!'. Meteen opende ik mijn mond om haar van haar ongelijk te overtuigen, maar enkele recente aankoopjes flitsten door mijn hoofd, waardoor mijn mond even snel terug dichtklapte. Soldenmaand juli was, wat mij betreft, geen erg vruchtbare maand geweest wanneer het op solden aankomt, maar ik had toch redelijk wat geshopt. Benieuwd naar wat ik deze maand allemaal gekocht heb :)? Lees dan zeker verder!



Begin deze maand organiseerde mijn goede vriendin Melissa een Mylène-avondje! Voor degenen die niet zouden weten wat dit precies inhoudt, denk aan: een bende enthousiaste meisjes, veel sangria, knabbeltjes en een Mylène-consulente die elk product uitgebreid presenteert terwijl jij naar believen kan testen. Overbodig om te zeggen dat we een heel plezante avond hadden ;). Uit het enorme gamma aan producten, kocht ik een bodyscrub met de heerlijke naam Pitaya Passion, die trouwens even heerlijk ruikt, en een multi-color oogschaduw. Samen goed voor zo'n 25 euro.


Toen ik enkele dagen later in een Hema vertoefde, herinnerde ik me dat ik geen deftige nailpolish remover meer had. Op verschillende blogs had ik gelezen dat de Dip&Clean een heel aangename geur achterlaat op je nagels na het dippen. Ongelovige Thomas die ik ben, wou dat zelf eens testen waardoor ik deze in mee naar huis nam. En eerlijk is eerlijk: de remover maakt niet alleen je nagels weer mooi proper, maar laat bovendien ook en heel aangename geur achter die een beetje doet denken aan framboosjes. Deze topper kostte bovendien maar 3.25 euro, een koopje ;)!


Mijn mama had iets nodig uit Action deze maand en hoewel ik eigenlijk niets nodig had, ging ik met veel plezier met haar mee! Ik was nochtans echt van plan om er niets te kopen. ECHT WAAR. Maar toen passeerde ik langs de afdeling met kinderspeelgoed waar ik de ongelofelijk schattige verjaardagskaarsjes ontdekte. Unicorns, regenbogen, vlinders en uiltjes, it doesn't get any cuter than this! En voor die 70 centjes per pakje moest ik het niet laten hé ;). Enkele rekken verder lagen de nagelstickers en toen ik die met kleine zilverkleurige glinstersteentjes zag liggen, was ik verkocht. Ik herinner me niet meer precies wat ze juist kostten, maar het was ook geen geld. Binnenkort lees je er meer over op deze blog ;)!
Ohja, ik nam ook bellenblazertjes mee om het kind in mezelf blij te maken. Het kind in mezelf en Dora, die enorm gefascineerd lijkt door de magie van zeepbellen :). Foto's kon ik niet meer nemen, gezien mijn enthousiasme ervoor zorgde dat het potje sneller leeg was dan ik mijn camera kon halen.

Gezien mijn irrationele 'unicorn'-liefde, kon ik deze toch niet laten liggen hé ;)?


Een tripje naar The Body Shop mag zeker niet ontbreken tijdens de solden, want dan kan je er echt heel mooie koopjes doen! Ik nam deze douchegel met framboos mee, die heel zoet en vrouwelijk ruikt! Exacte woorden van Het Lief: "Het ruikt naar vrouwen." En dat voor maar 3.50 euro, woehoeeew!


Tijdens mijn eerste Lush-bezoek gisteren kon ik geen mooi soldeke strikken, maar wat ik wel meebracht is veel beter! Ik besloot om een ballistic te kopen om mezelf eens te verwennen na een stress-momentje (in het licht van de nakende herexamens). Ik liep verloren tussen allerlei soorten bruisballen, tot een heel lieve medewerkster mij kwam wegwijs maken in de wondere wereld van de bath ballistics. Ze raadde me het 'Dragon's Egg' aan als haar persoonlijke favoriet en liet me weten dat het een heel hoog Harry Potter-gehalte heeft met knettergeluidjes, goudspikkeltjes en confetti. Ik ben hier ongelofelijk benieuwd naar! I'll keep you posted!


Een tijdje geleden kreeg ik van twee goede vriendinnen een bon bij Twice as Nice. Ik had hem nog niet gebruikt en omdat ik hoopte dat ik tijdens de solden een mooi paar oorbellen kon scoren, ging ik eens een kijkje nemen. Ik ben echter zo'n persoontje dat meteen naar de nieuwe collectie wordt getrokken, wanneer iedereen op zoek is naar solden. Sterker dan mezelf en kan ik niets aan veranderen. Ik was dan ook niet helemaal verbaasd toen ik als een blok viel voor deze babies uit de nieuwe collectie! Tussen koperkleurig en roségoud, elegant en een tijdloos. Nog geen 5 minuten later had ik mijn bon afgegeven en zaten deze in mijn oren :). Het enige wat me enigszins zorgen baart is dat de verkoopster eerlijk opbiechtte dat ze misschien zouden kunnen verkleuren. Gezien ze toch 25 euro kostten, hoop ik dat de kwaliteit beter is dan de verkoopster deed vermoeden. Fingers crossed!

Mijn excuses voor de twijfelachtige kwaliteit van de 'aan-foto'. Mijn gsm had er precies niet veel zin in!

Hiermee kom ik aan het einde van mijn eerste deel van mijn 'Recent shoppings'. Of er een tweede deel dient te komen, hoor ik graag van jullie :)! Wat zou er in het tweede deel komen? Allereerst een shoplog van mijn trip naar Luik, waar ik de Primark onveilig ging maken. Bovendien nam Le Boyfriend me mee naar Auchan, waar ik in de parapharmacie heel wat productjes van mijn wishlist kon meenemen. Om jullie toch een klein beetje warm te laten lopen, post ik hieronder een teaser van mijn Auchan-koopjes! Getting curious already ;)? Of heb je al een idee wat er in zou kunnen zitten? 



Veel liefs,

Lieselot



You Might Also Like

19 reacties

  1. Die oorbellen van Tiwe as Nice zijn heel mooi! Hopelijk gaan ze niet verkleuren, dat zou echt zonde zijn. Ik zou ze goed apart bewaren in een juwelenzakje in niet rechtstreeks bij andere juwelen leggen, zo blijven ze er het langst op hun best uitzien.

    X Sara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank je voor de goede tip Sara :)! Gezien ze gewoon in een papiertje gewikkeld werden, had ik er helemaal nog niet aan gedacht om ze in zo'n zakje te steken.

      Delete
  2. Wat een heerlijk artikel om et lezden, vooral het stukje over je moeder, dat laat mij glimlachen, het is zo herkenbaar...ik zei zulke ook tegen mijn dochter!...de kaarsjes zijn zooooooo ontzettend leuk, om verliefd op te worden....

    groetjes Petra

    ReplyDelete
  3. Het zien er echt zo'n leuke producten uit!

    ReplyDelete
  4. Nou je hebt niet overdreven toch ;)

    ReplyDelete
  5. Aaaaaah! De Auchan is écht heaven he :-). Ben benieuwd naar je aankopen uit de para-pharmacie!

    ReplyDelete
  6. Die kaarsjes zijn zooo cute :)

    ReplyDelete
  7. Echt leuke dingen en mooie foto's

    ReplyDelete
  8. Wat een super leuke producten en items zeg, tbs douchgel lijkt me echt heerlijk ruiken, en die oorbellen zijn ook heel erg mooi. Super leuke aankopen!

    ReplyDelete
  9. Hele leuke aankopen heb je gedaan ^^ x

    ReplyDelete
  10. Oooh, mooi koopje bij TBS ja, die zou ik ook niet laten liggen!

    ReplyDelete
  11. Ohh dragon's egg is mijn allergrootste favoriet! Ik heb je trouwens genomineerd voor een Liebster award op mijn site vandaag, dus neem een kijkje :) http://realitijd.be/de-liebster-award-discover-new-blogs/

    ReplyDelete
  12. Zoveel leuks! Ik ben echt benieuwd naar die Dip&Clean van de Hema, ik zoek iets dat glitternagellak makkelijk weg krijgt, had ergens gelezen dat het daarmee lukt ;)

    ReplyDelete
  13. Die oorbellen zijn staan je leuk!

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. Haha "het ruikt naar vrouwen": dan zal ik die moeten proberen! En die oorringen vind ik ook supermooi! Inderdaad hopen dat ze niet verkleuren.

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe