Recent shoppings (part II)

Wednesday, August 06, 2014

Allereerst een welgemeende sorry dat dit blogbericht zo lang op zich heeft laten wachten. De laatste dagen waren erg druk (lees: festivalletje doen, slaap inhalen, pré-herexamenmadness), waardoor ik er niet aan toekwam om de foto's voor dit artikel te nemen. Uiteindelijk ben ik toch zover geraakt en toon ik jullie, zoals beloofd in mijn vorige post, de rest van mijn (beauty-gerelateerde) koopjes tijdens de maand juli :)!Zoals jullie misschien al gelezen hebben in de vorige blogpost, zijn Le Boyfriend en ik op een hete dag naar Auchan getrokken. Eén ding was voor mij zeker: een bezoekje aan hun para-pharmacie mocht zeker niet ontbreken! Ondergetekende heeft immers een enorme voorliefde voor Franse verzorgingsproducten en daar kan je ze vaak aan een mooier prijsje kopen dan bij ons ;). Als ik kon, nam ik gewoon die hele para-pharmacie mee naar huis maar omdat mijn badkamer nu ook zo groot niet is, moest ik toch echt een selectie maken. De onderstaande foto verraadt het al: ik sloeg vooral een nieuwe voorraad La Roche-Posay producten in en ik nam een nieuwe lieveling mee naar huis: Nuxe L'Huile Prodigieuse Or!




Jammer genoeg heb ik geen felbegeerde spotless skin. Integendeel, mijn huidje is te vettig en vertoont snel onzuiverheden. Een goede reiniging is daarom essentieel en sinds ik La Roche-Posay Effaclar ben beginnen gebruiken, moest ik nooit iets anders meer. Een tip voor mensen met onzuivere huidjes!


Uit dezelfde Effaclar reeks van La Roche-Posay, nam ik ook de exfoliërende lotion mee. Fijnere poriën en minder onzuiverheden? Yes please!


De Effaclar Duo[+] verzorgende crème is een echt wonderproduct. Puistjes verdwijnen sneller, poriën worden fijner en mijn huid voelt zacht aan als een babypoepje. Een ander pluspunt aan deze crème is dat hij erg zuinig is in gebruik: een bolletje crème met de grootte van een erwtje is voldoende om mijn volledige gezicht in te smeren!


Mijn favoriete aankoopje in de para-pharmacie? L'Huile Prodigieuse Or van Nuxe! Dit zal de aandachtige lezers waarschijnlijk niet verbazen aangezien l'Huile Prodigieuse hoog op mijn 'Wishlist of Essentials' stond :). De kleine gouden glittertjes in de Huile Prodigieuse Or stalen echter mijn hart waardoor ik deze variant mee naar huis nam! Geen discobal-allures maar een subtiele schittering, met dezelfde lekkere geur als de andere Nuxe olieën! Need I say more :)?
Voor alle producten samen betaalde ik zo'n 55 euro, terwijl het mij bij een Belgische apotheker gemakkelijk 80 euro zou kosten! Katchiiiingg! Een erg mooie besparing lijkt me :)!


Begin juli ging ik met enkele vriendinnetjes naar het verre Luik om de Primark een bezoekje te brengen. Met een goedgevulde zak ging ik weer huiswaarts en hieronder toon ik jullie graag enkele spulletjes die ik bemachtigde! (De nieuwe kleren die ik kocht, bespaar ik jullie :)! Dit is een beauty- en geen fashionblog. Schoenmaker blijf bij je leest, vertelde men mij altijd ;)).


Een blushborstel voor maar 2 euro? Die moest ik meenemen om eens te testen! Hij is verbazingwekkend zacht en verliest geen haartjes. Een geslaagd experimentje dus :)! Over de nepnagels van Primark had ik al heel wat goede dingen gelezen op Beautylab.nl, de site van de wereldberoemde Serena Verbon, dus ik besloot om er ook een doosje mee te nemen in een felgekleurde luipaardprint. Voor degenen die nu hun wenkbrauwen fronsen: Yep, I am that kind of girl :)! Ik ben dol op luipaardprints!


Aangezien mijn collectie van statement necklaces redelijk bescheiden is, besloot ik deze toe te voegen aan mijn collectie. Ik ben dol op gouden sieraden en voor 6 euro kon ik deze beauty niet laten liggen :)! Hij staat super bij een zwarte bandeautop!

Hiermee kom ik bij het einde van mijn 'Recent Shoppings' reeks! Wat is jullie favoriete koopje van de afgelopen maand?

Heel veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

10 reacties

  1. Ik gebruik heel graag de producten van La Roche-Posay, echt een fijn merk. Nu ben ik wel heel benieuwd naar die Nuxe olie!

    X Sara

    ReplyDelete
  2. je hoeft je niet te excuseren voor het het feit dat je even niets geschreven hebt, ( tenslotte is het een hobby en hobbies voer je alleen uit als je zin, tijd en gelegenheid hebt ( knipoog ) Prachtieg producten heb je aan geschaft, en als je ook een fijne prijs er voor betaald hebt is dat helemaal toppie...de statement ketting vind ik ook erg leuk om te zien, die is wel behoorlijk mijn smaak...
    groetjes Petra

    ReplyDelete
  3. NICE! Ik ben een grote La Roche Posay fan. En de Nuxe Huile Prodigieuse? Echt een toppertje ook.

    ReplyDelete
  4. De producten van La Roche-Posay zijn echt geweldig! Ik gebruik dezelfde reiniger die jij gekocht hebt!

    ReplyDelete
  5. de producten lijken me erg fijn en die ketting is echt heel mooi. Super leuke producten, en een leuk artikel!

    ReplyDelete
  6. Goed geshopt! Die Huile Prodigieuse Or van Nuxe is ook een vaste waarde in mijn badkamerkastje, net zoals de gewone versie. Die geur...

    ReplyDelete
  7. Die statement ketting is heel mooi :)

    ReplyDelete
  8. Super leuke items heb je gekocht! Effaclar Duo is inderdaad een wonderproduct :)

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe