The Boyfriend Tag

Wednesday, October 29, 2014

Nog niet zo heel lang geleden vierden Le Boyfriend en ikzelf onze 4-en-halfde verjaardag. Ik weet dat heel wat mensen het erg raar vinden dat wij elke zes maand een verjaardag organiseren, maar ik geloof nu eenmaal oprecht dat je nooit genoeg kan vieren en feesten. YOLO enzo. Om jullie een beter beeld te geven van wie Le Boyfriend nu eigenlijk is en vooral, hoe goed hij zijn liefje kent ;), pushte vroeg ik hem lief om de vraagjes van de Boyfriend Tag in te vullen. Of hij het goed deed, daar komt u zo achter :)! De antwoorden die Le Boyfriend gaf, staan in het rood en mijn commentaar staat in het blauw. Enjoy!

Onze allereerste vakantie samen: Tunesië in 2012


Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar? Stürm Der Liebe
In tegenstelling tot heel wat andere stiekeme fans van Stürm der Liebe kom ik zonder schroom uit voor mijn guilty little pleasure ;)! Ik ben Lieselot en ik kijk enorm graag naar die onnozele Duitse serie. Daarzo. Ik kijk ook naar coolere tv-programma's zoals Suits, Pretty Little Liars, Friends, Geordie Shore en The Simpsons. En Vampire Diaries!

Jullie zijn uit eten, wat voor dressing doet zij door haar salade? Vinaigrette
In heel wat gevallen is er al een soort dressing op mijn salade, waardoor ik niet echt te kiezen heb welke dressing ik neem... Maar als ik thuis een slaatje maak, dan gaat er inderdaad vaak vinaigrette met mosterd in. Ik weet dat Yelnick niet zo thuis is in de wereld van dressings, dus ik ben al blij met dit antwoord :p.
Noem iets wat ze niet lust: Paté
Klopt als een bus! Ik vind paté echt degoutant en ik ga het nooit vrijwillig eten. Jakkes! Yelnick krijgt zelfs even geen zoenen meer als hij net paté heeft gegeten, zo vies vind ik het.

Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken? Witte wijn
Hmm, njaaaaa... Wanneer het gaat om drinken bij het eten, dan zit dit antwoord opnieuw helemaal juist! Voor het aperitief verkies ik echter iets zoeters: een cocktail maison of een gin-tonic :)! Jummmmm!
Wat is haar schoenmaat? Easy, 38 ;)!
Ook weer juist! Ik ben dol op mooie schoenen en ik meen echt dat je nooit genoeg schoenen kan hebben. Ze zijn multi-inzetbaar en als je een beetje goed kan kiezen ook nog eens tijdloos. En ik ben echt het soort meisje dat altijd te weinig schoenen heeft...
Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn? Schoenen
Welja, na mijn commentaar op de vorige vraag zou dat misschien wel een redelijk antwoord kunnen zijn, maar ik ben toch geneigd om te zeggen dat ik eerder gezichtsverzorging en nagellakjes verzamel: ik heb er ongelofelijk veel liggen en ik blijf er maar kopen.. De laatste tijd geldt dit ook voor make-up...

Wat is haar favoriete broodje? Broodje kip curry
Hmmm, nee… Ik hou eigenlijk absoluut niet van boterhammen of brood in het algemeen en eigenlijk vermijd ik brood dan ook een beetje. Ik heb wel een zwak voor pannini’s!
Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon: Chocolade
Jap, ik ben absoluut dol op chocolade :D! Vooral de chocolade van Carte d’Or en Tony’s vind ik erg lekker!
Wat is haar favoriete ontbijtje? Ontbijt op bed
Hoe langer ik er over nadenk, hoe meer ik besef dat dit juist is! Ik wilde eerst protesteren en zeggen dat ik erg graag een ronde Suisse lust bij het ontbijt, maar ik vind alles gewoon lekkerder in bed. Ik vind het bv. ook zalig om nog even in bed tv te kijken met koffie voor ik moet opstaan!

Wat is haar favoriete muziek? Dance muziek en Maroon 5-achtige dingen
Dance muziek is inderdaad helemaal mijn dada :)! Maroon 5 is één van de bands die ik gewoon nooit beu geraak, opnieuw een correcte opmerking. Nickelback en Bastille vind ik ook heerlijk!

Wat is haar favoriete sportteam? 
Het team waar Le Boyfriend speelt!
Ik ben eigenlijk niet echt bezig met sport, dus ik heb eigenlijk geen favoriet team… Maar ik ben wel een trouwe supporter van mijn eigen voetbalster of course ;).
Welke kleur hebben haar ogen? Bruin
Weer juist!



Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet? Scheetjes laten, haha!
Hahaha, alleen als ze stinken!

Waar is ze geboren? Kortrijk
Juist again J!

Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet? Chocolademousse-taart
Zeker! Een van de bakkers in de gemeente waar ik woon, maakt de allerbeste chocoladetaart met chocolademousse op een krokante bodem! To die for! Dat zou ik ook wel elke dag kunnen eten :p!

Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan? Ballet (Jazz?)
Ik heb inderdaad heel erg lang ballet gedaan, maar ook clip dance, jazz-dance, hiphop en heel eventjes zumba. Ik ben dol op dansen en dat heeft Het Lief duidelijk erg goed begrepen! Iets wat niet veel mensen weten, is dat ik ook nog enkele jaren judo heb gedaan. Maar dat Yelnick dat niet wist, zie ik door de vingers ;).

Er is echt een fameuze hoek af van ons.
Wat zou ze uren kunnen doen? Bij haar liefje zijn ;)!
Helemaal niet het antwoord dat ik verwachtte, maar het klopt ook wel! Ik geniet heel erg van de tijd die we samen doorbrengen J.

Wat is een uniek talent dat ze heeft? Ze is superslim! Maar is dat wel een talent? Hmm, ze kan ook heel erg goed dansen!

Ooohn, zo lief (blush blush :D!) <3!


Wat mij betreft is Le Boyfriend zeker geslaagd :)! Goed gedaan, liefje!



You Might Also Like

17 reacties

  1. Leuke tag! Ik ga hem denk ik overnemen. Je hebt een leuke vriend, althans, dat straalt hij uit! haha :) Wat knap dat hij zoveel van je weet, maar dat mag ook wel na 4,5 jaar ;) Liefs, Roxanne/ www.peachlife.nl

    ReplyDelete
  2. Aaah, die foto's van jullie samen zijn echt onwijs schattig!

    ReplyDelete
  3. Die tag vind ik sowieso al leuk maar ook supertof dat je er zo veel foto's hebt bijgestoken :) Jullie zien er een heel tof koppeltje uit! En hij kent je precies heel goed ze ;D

    ReplyDelete
  4. Wat onwijs leuk om te lezen dat Le boyfriend je zo ontzettend goed kent...ik vind het echt verbazingwekkend, want de meeste dingen die weten een heleboel mensen helemaal niet over hun liefjes....echt leuk zo met al die foto's van jullie samen erbij!..xx

    ReplyDelete
  5. Leuke tag, he? Ik heb 'm vorig jaar ook gedaan! En ben jij van in de streek van Kortrijk? Ik woon zelf in Stasegem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah zalig, Birte :D! Ik ben van Avelgem dus wij wonen helemaal niet zo ver van elkaar!

      Delete
  6. Leuke tag. Heb ook naar Stürm der Liebe gekeken, maar ben ondertussen afgehaakt. En wow, de boyfriend heeft het er goed van afgebracht ! Liefde kan toch mooi zijn, want jullie staan allebei te glunderen op jullie foto's, echt zo mooi !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, zo lief van je Sandra :)! Dank je wel :)!

      Delete
  7. Super schattig zeg! Wat een leuke tag om te lezen! En hij is inderdaad echt geslaagd, amai ik weet niet of mijn boyfriend dat allemaal zo goed zou weten ;)

    Liefs,
    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    ReplyDelete
    Replies
    1. Om eerlijk te zijn, hield ik mijn hart toch ook vast toen ik hem de vraagjes gaf :)! Blij dat het toch goed afgelopen is :p!

      Delete
  8. Ah wat super lief! En die foto's zijn te leuk!

    ReplyDelete
  9. Hele leuke tag! Mijn vriend en ik zijn 6,5 jaar samen, maar ik weet echt niet of hij op alle vragen zou kunnen antwoorden :D ben er wel benieuwd naar eigenlijk

    X Sara

    ReplyDelete
  10. Awww, wat lief! En wat heeft ie de vragen goed beantwoord! En Maroon 5-achtige dingen: dat hoor ik ook graag ;)

    ReplyDelete
  11. Zo leuk om alle antwoorden van jouw vriend te lezen! Jullie zijn echt super schattig samen!

    ReplyDelete
  12. Haha echt leuk om te lezen. En hihi, chocomousse taart met krokante bodem is ook mijn favoriete taart aller tijden, so yummie!

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe