Born Pretty Store - 10% Coupon code!!

Wednesday, April 30, 2014

Ik ben echt zo'n sucker voor Aziatische webshops! Ze zijn vaak spotgoedkoop en bovendien vind je er gewoon echt veel toffe dingen die je langs hier niet zomaar in de rekken vindt: leuke gsm-hoesjes, toffe schoolprulletjes en rare make-up attributen! Herken jij je hierin? Dan heb ik een tip voor je!


Onlangs ontdekte ik de website bornprettystore.com, waar vooral het assortiment voor nail-art en make-up echt indrukwekkend is! De prijzen zijn er echt superlaag en bovenaan de site pronken de magische woorden 'Free Shipping Worldwide'. Me like! Toen ik een kijkje nam in hun assortiment, besefte ik dat het vrijwel onmogelijk was om er niets te bestelllen. Voor die prijs kun je het gewoon niet laten. En aangezien de meeste van mijn lezeresjes ook nog studenten zijn, weet ik dat dat een belangrijk punt is ;).

Hieronder toon ik jullie enkele dingetjes die meteen mijn aandacht trokken :)!

Deze nagelstickertjes in de vorm van veertjes vind ik fantastisch! Ze zijn te koop voor 72 eurocentjes (!) per vel van zo'n 25 veertjes.


Om volledig in de nagelsfeer te blijven, toon ik julile deze nagel wraps! Heel vrouwelijk en gesofisticeerd! Ik ben er dol op. Voor 2.30 euro krijg je 14 nagel wraps.

Superschattige notitieboekjes, anyone? Deze zijn echt te cute voor woorden (3.32 euro)!

Dit ringetje stal meteen mijn hart :)!
Deze asymmetrische oorbellen vind ik ook wel iets hebben! Lekker apart en toch stijlvol!

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van http://www.bornprettystore.com


Denken jullie nu ook: 'Wauw, daar moet ik gewoon ook iets van bestellen!'? Dan heb ik erg goed nieuws voor jullie :)! Ik kreeg namelijk een coupon code waardoor je 10% extra korting krijgt op je bestelling. ALs je de code LOT10 invoert op het einde van de bestelling, gaat er 10% extra van af! Veel shopplezier meisjes :)!!

Kenden jullie Born Pretty Store al?

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

5 reacties

  1. Ik vind die notitieboekjes zo leuk :) Oke dit is echt zo'n site waar ik uren kan op kijken :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, inderdaad :D! Dat is ook een van mijn favoriete tijdverdrijven :D! Maar ik moet me soms echt inhouden, of ik koop gewoon de hele site af :p!

      Delete
  2. Ik kende de webshop niet maar holy sh*t leuke dingetjes zeg! Die veertjes vind ik zo gaaf :) Ik moet dit onthouden!

    ReplyDelete
  3. de veren nagelstickers zijn erg leuk ♥

    ReplyDelete
  4. Ik heb er nog nooit wat van besteld, maar wel wat van gehoord! :)

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe