My wishlist of essentials

Saturday, July 19, 2014

My wishlist of essentials

Aangezien ik als studente slechts een bescheiden budget heb om aan schoonheidsproducten te spenderen, is de laatste maand een wishlist ontstaan in mijn hoofd met dingen die ik absoluut in mijn badkamer of make-uptas wil. Het zijn gelukkig stuk voor stuk geen al te dure dingetjes, maar alles samen vormt het toch een mooi prijskaartje! Ik hoop dit lijstje langzaam maar zeker af te vinken :)!
Wat staat op jullie wishlist?
Veel liefs, 
Lieselot

You Might Also Like

14 reacties

 1. Het palette van sleek ziet er mooi uit! Bij mij staat er zo veel op mijn wishlist, met name producten en kwasten van mac :-)

  ReplyDelete
 2. Mooie wish list! De Nuxe Huile Prodigieuse is echt een heeeeeeeel mooie wish list kandidaat, ook hier :-)

  ReplyDelete
 3. Prachtige wishlist! Dat sleek palette vind ik erg mooi!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke wishlist, ziet er goed uit dat Ciate lakje lijkt me erg mooi, maar ook het Sleek palette en de Victoria Secret body mist staat bij mij op het lijstje!

  ReplyDelete
 5. Ik zou wel heel erg graag een too faced palette willen hebben, deze zijn zo schattig om te zien....leuke wishlist heb je, nu maar hopen dat je snel iets af kan schrappen....

  ReplyDelete
 6. Ik zou ook eens graag een body splash van VS willen bemachtigen :) mooie wishlist!

  ReplyDelete
 7. Dat palette van Sleek wil ik ook graag :)

  ReplyDelete
 8. Leuke wishlist! Ik heb nog nooit iets van The Balm geprobeerd, maar het lijkt me een heel goed merk! En op mijn wishlist staat te veel om op te sommen :)

  ReplyDelete
 9. Mooie producten staan er op je wishlist! Xx

  ReplyDelete
 10. Fijne wishlist! Ik heb toevallig laatst mijn eerste palette van Sleek besteld en nu wil ik er graag nog meer. Die jij noemt lijkt mij ook erg mooi.

  ReplyDelete
 11. Mooie items! Dat palette van Sleek heb ik gekregen voor mijn verjaardag :) Mijn eerste Sleek palette ever! Ik zou er graag nog een paar hebben :) Btw doordat ik deze week in ploeg moest werken voor mij vakantiejob was ik nadien steeds te moe om de bronzer van de giveaway op de post te doen. Morgen is het gelukkig feestdag en fiets ik snel even naar de postbus :) Wou het gewoon even laten weten dat je niet denkt..hu wat duurt dat lang :) x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey Jana! Een Sleek palet lijkt me zalig, omdat ze zo mooi zijn alleen al :)! En wat de bronzer betreft: dat is echt helemaal geen probleem hoor, ik ben er erg gerust in dat hij bij me terechtkomt :)! Ik weet dat ploegenwerk heel erg vermoeiend is en ik ben al blij dat ik je winactie gewonnen heb :D! x

   Delete
 12. Mooie wishlist! Such a flirt is heerlijk!

  ReplyDelete
 13. Een sleek oogschaduw palette staat ook op mijn wishlist!

  ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe