Review Cherry Oil Lipstick van Yves Rocher

Friday, July 18, 2014

Ik vind het een beetje pijnlijk om dit als beautyblogster toe te moeten geven, maar... Ik ben geen fan van lipstick! Ik vind dat de meeste lipsticks erg vies aanvoelen en om de een of andere reden krijg ik er meestal een erg onnatuurlijke look mee. Aangezien ook Le Boyfriend mijn naakte lippen prefereert boven de opgemaakte versie, liet ik de schappen met dit beautyproduct meestal links liggen. Nog niet zo heel lang geleden zat er bij Flair een bonnetje voor een gratis Cherry Oil Lipstick bij Yves Rocher, waardoor ik toch begon te twijfelen om me er eentje te halen. Aangezien ik op meerdere blogs al erg positieve dingen gelezen had, besloot ik mijn exemplaartje te gaan oppikken en voor jullie te reviewen. Benieuwd of deze lipstick mijn mening over gestifte lippen verandert? Lees dan zeker verder ;).


In tegenstelling tot haar dochter, is mijn mama wel een lipstick-lover en was ze blij dat ik lippenstiftjes toch nog een kans wou geven. Ze hielp me enthousiast kiezen en uiteindelijk nam ik het kleurtje Cerise noire mee naar huis. De verkoopster verzekerde me dat mijn lippen door de kersenolie extra goed verzorgd zouden worden en dat de lippenstift qua uitsmeren meer doet denken aan een lipgloss dan een echte lipstick. Dit beviel me wel, aangezien heel wat lipglossjes wel al hun weg naar mijn make-uptas gevonden hebben.
De rode huls van de lippenstift vind ik echt heel chique staan en verwijst natuurlijk naar de kersenolie die in de lipsticks verwerkt is. Wat het design betreft ben ik alleszins enthousiast :)!


Het eerste wat me opvalt wanneer ik de verpakking open, is de zoete geur van de lippenstift. Het doet me niet meteen aan kersen denken, maar ik vind het wel heel erg lekker ruiken :)! De smaak van de lippenstift heeft er een beetje van weg, maar die typische lippenstift-nasmaak doet me toch een beetje twijfelen. Misschien ben ik gewoon geen lipstick-kinda-girl?


De lippenstift smeert vlot open en dekt al goed na 1 laagje. Ik moet eerlijk toegeven dat ik aangenaam verrast ben wat betreft de kleur. Ik had verwacht dat het kleur te donker zou zijn voor mijn bleke huid en niet erg naturel zou lijken. Zoals je op bovenstaande foto kan zien, valt dit best goed mee :). Een extra pluspuntje aan deze lipstick is dat hij een subtiel glinsterend laagje achterlaat, wat er erg elegant uitziet. Enkele uren na het aanbrengen van de lipstick zijn mijn lippen zacht en voelen ze minder droog aan, wat bewijst dat de kersenolie toch wel zijn werk doet. Langzaam maar zeker voel ik mijn lipstick-onverschilligheid smelten als sneeuw voor de zon en denk ik voorzichtig dat ik misschien nog andere lippenstiftjes kan proberen. Good job, Yves Rocher!

Ik kon deze lippenstift helemaal gratis bemachtigen via een bonnetje bij Flair, maar wanneer je deze via de webshop of de winkel koopt betaal je er zo'n 12 euro voor. Momenteel staat hij op de site in promotie en krijg je hem al voor de helft van de prijs ;). Ook als je je inschrijft voor de nieuwsbrief per post van Yves Rocher krijg je vaak mooie aanbiedingen en geniet je vrijwel altijd 50% korting in de winkel.

Hebben jullie al lipsticks uit de Cherry Oil lijn geprobeerd? Hoe vinden jullie ze?

Veel liefs,
Lieselot 

You Might Also Like

5 reacties

 1. mooi, warm kleurtje! ik moet die flair gemist hebben want ben zo geen bonnetje tegengekomen :p x

  ReplyDelete
 2. Zelf heb ik hem nog niet geprobeerd, maar hij staat je erg mooi..natuurlijk...

  ReplyDelete
 3. Wauw, zo'n mooie kleur! Ik kocht de Flair met het bonnetje toen ik op vakantie vertrok naar Frankrijk en jammer genoeg kon ik het bonnetje niet meer inleveren toen ik vorige zondag thuis kwam. Anders was ik sowieso ook om een lipstick gegaan want ik heb er al heel veel goede dingen over gehoord.

  ReplyDelete
 4. Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd maar, het lijkt mij een fijne lipstick en de kleur staat je erg goed! x

  Beautyflashx.blogspot.nl

  ReplyDelete
 5. Ziet er mooi uit! En haha herkenbaar: mijn vriend haat t ook als ik lipstick opheb omdat hij me dan geen kus kan geven :p

  ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe