Mijn ervaring met Sammydress.com!

Tuesday, July 29, 2014

My guilty little pleasure? Aziatische webshops die enorme collecties kleren, accessoires en prulletjes aan veel te goedkope prijsjes aanbieden. Ik probeer mezelf er steeds van te overtuigen dat de bodemprijzen niet noodzakelijk gepaard moeten gaan met shitty quality, maar een voorzichtig stemmetje in mijn hoofd fluistert me vaak het tegendeel toe. Heel af en toe overtuig ik mezelf en bestel ik iets leuks (lees: wanneer ik echt een klootdag heb gehad ofzo). Zo geschiedde ook wanneer ik een erg slecht examen maakte ergens eind mei. Ik klikte de site Sammydress open en bestelde er een prachtig paar oorbellen en een schattig handtasje! Of ik even blij was toen mijn pakje in de brievenbus belandde, lees je hieronder!



Na een lange anderhalve maand wachten, kwam de postbode eindelijk mijn pakje brengen! Hoeraaaah, wat is het... kapot! Het schitterende paar oorringen dat ik besteld had, miste een sluitertje en bovendien was één van de roze traanvormige steentjes uit de oorring gevallen. Niets dat niet kon opgelost worden met een extra sluitertje en wat secondelijm, maar toch voelde ik de ontgoocheling een beetje opborrelen. Mama zag mijn beteuterde gezicht en wees me er terecht op dat ik geen topkwaliteit mocht verwachten van een paar oorbelletjes van zo'n 5 euro. Ik ging aan de slag met secondelijm en viste ergens een reserve-sluitertje op, waarna mijn oorringen ready to wear waren en ik me op slag al wat beter voelde :).


Ik hou van de zachtroze en muntgroene tinten die in de oorbellen verwerkt zijn: dé kleuren van deze zomer vind ik persoonlijk :)! Ook de gigantische hoeveelheid bling is typisch Lieselot - I just can't help myself!


Zoals je op de foto kan zien, zijn de oorbellen redelijk groot, groter dan ik verwacht had eerlijk gezegd, maar dat stoort me helemaal niet. Ik hou wel van opvallende oorbellen die een eyecatcher vormen bij een sobere outfit :). Bovenstaande foto's doen de oorbellen echter geen eer aan, maar omdat mijn camera vastbesloten is om ze minder mooi vast te leggen op de gevoelige plaat dan ze werkelijk zijn, sta ik machteloos. 

Het tasje dat ik bestelde met de oorbellen, zag er beter uit toen ik het uit de verpakking haalde. De zachte crèmekleur doet gelukkig niet gelig aan en het tasje zelf is redelijk stevig, wat mij erg aangenaam verraste gezien het prul maar zo'n 6 euro kostte! Iets wat me minder bevalt is dat de voorflap van de handtas niet helemaal recht is, maar dat valt niet zo hard op wanneer hij gedragen wordt. Ik ben dol op het riempje van de handtas, dat kan aangepast worden volgens eigen wens! Het tasje zal deze zomer zeker van pas komen bij avondfeestjes of dagjes shoppen!



Het eindverdict over Sammydress? Hoewel ik vurig gehoopt had dat ik overrompeld zou worden door de goede kwaliteit van de bestelde items, moet ik toegeven dat hier wel een beetje tekort wordt geschoten. Langs de andere kant kon ik wel al een beetje vermoeden dat de lage prijs die ik betaalde (zo'n 14 euro, inclusief verzendingskosten en verzekering) gepaard zou gaan met een mindere kwaliteit. Al bij al ben ik wel tevreden: ik ben een klein beetje verliefd op mijn nieuwe statement oorbellen en ook het tasje wordt regelmatig gebruikt. Ondertussen zag ik ook een superschattig paar schoentjes op de site, maar ik wil nog een beetje afwachten voor ik bestel in de hoop dat ik ontdek dat de items die ik bestelde verrassend lang meegaan. (My guilty pleasure, ik waarschuwde jullie..)

Kenden jullie deze webshop al? Wat zijn jullie ervaringen met Sammydress.com?

Veel liefs,

Lieselot

You Might Also Like

19 reacties

  1. Ik begrijp goed dat je teleurgesteld bent als je een gebroken pakketje ontvangt, maar voor die prijs kon het inderdaad bijna niet anders. Al bij al klinkt het toch niet zo slecht nadat je de oorbellen hersteld hebt!

    X Sara

    ReplyDelete
  2. Altijd balen als je iets besteld en het is niet volledig volgens verwachting. Gelukkig kon je de oorbel nog fixen. Maar inderdaad... voor die prijs kunnen we niet de beste kwaliteit en veiligste verzending verwachten.

    x Aurélie

    ReplyDelete
  3. Dat is balen zeg, hier word je dus helemaal niet vrolijk van als je het pakketje opent,....... de oorbellen zien er wel heel erg leuk uit, nadat je ze gemaakt had, helemaal mijn smaak....
    Eigenlijk weet ik niet zo heel goed wat ik er nu allemaal van moet vinden, ikzelf zou er na deze ervaring toch niets meer bestellen denk ik....
    xx Petra

    ReplyDelete
  4. Ik durf nooit bij Aziatische webshops bestellen, omdat ik bang ben voor de hoge importkosten.
    Vind de oorringen wel heel mooi! Ze zien er alleszins veel duurder uit dan 5 euro. Maar inderdaad een beetje spijtig dat de kwaliteit tegenvalt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik heb het opgezocht :)! Je hoeft geen importkosten te betalen als je onder de 22 euro bestelt, op voorwaarde dat er geen namaakproducten in je pakketje zitten (want daar krijg je echt astronomische boetes voor!). En aangezien alles zo goedkoop is in de Aziatische webshops is onder de 22 euro blijven niet zo moeilijk :p!

      Delete
  5. Wat jammer dat het bij ontvangst wat tegenviel. Het tasje ziet er wel erg leuk uit, maar ik zou me wel ergeren aan het scheve flapje.. Hmm jammer, ik denk niet dat ik hier snel zou bestellen.x

    ReplyDelete
  6. Jammer dat het een beetje tegenviel, de oorbellen zijn inderdaad wel mooi :) x

    ReplyDelete
  7. Wauw die oorbellen zijn prachtig!!

    Ps: like de Facebook pagina van heldinophakken en maak kans op de nieuwe damesparfum van Hugo Boss “Ma Vie” t.w.v. €95,-
    https://www.facebook.com/heldinophakken

    ReplyDelete
  8. Ik vind aziatische webshops zo leuk! Alleen ik heb ook wel eens meegemaakt dat de kwaliteit wat minder was..

    ReplyDelete
  9. Leuke aankopen!

    ReplyDelete
  10. Leuke items, maar wel jammer dat de kwaliteit zo tegenvalt

    ReplyDelete
  11. Jammer dat de kwaliteit zo tegenvalt!

    ReplyDelete
  12. Voor zo'n lage prijs kan de kwaliteit ook niet echt top zijn eh. Heb er zelf onlangs een vestje besteld. Ziet er leuk uit, maar de kwaliteit is ook maar zo zo.

    ReplyDelete
  13. Mooie aankopen, al is het inderdaad jammer dat de kwaliteit tegenvalt. Ach, voor die prijs... Zei je nou ook dat je anderhalve maand hebt moeten wachten op je pakje? Want dat vind ik wel érg lang!

    ReplyDelete
  14. Ik vind het tasje echt zo zo leuk!

    ReplyDelete
  15. Jammer dat de kwaliteit een beetje tegen is gevallen, is altijd afwachten. Had onlangs ook een topje op Ebay bestelt maar die viel tegen, maar andere dingen zijn juist soms weer heel erg fijn!

    ReplyDelete
  16. Ik vind vooral het tasje erg leuk :) Ik heb er ooit een samenwerking meegedaan en ben er niet zo tevreden over. Mijn items (kledij) kwamen pas een dikke 3 maand later aan en dat omdat ik echt 'achter hun gat" gezeten heb. En oke ik had het mss niet zelf moeten betalen maar ik vond de kwaliteit erg teleurstellend. Dan zou ik liever iets kopen dat ietsje meer kost en er wel iets degelijks voor hebben.

    ReplyDelete
  17. De oorringen vind ik echt leuk! Ik kende de webshop wel maar ik heb er nog nooit iets besteld!

    ReplyDelete
  18. Dat tasje is wel erg mooi! Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog! Liefs

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe