The Body Shop review

Friday, July 25, 2014

Enkele weken geleden kreeg ik het erg leuke nieuws dat ik een pakketje met The Body Shop producten gewonnen had op de blog van Hannelore, The Beauty and Fashion Corner. Ik hou heel erg van de producten van TBS maar deze kende ik nog niet. Uitgebreid testen geblazen dus :)! Ben je benieuwd wat mijn verdict is? Lees dan zeker verder ;)!



Alle producten in het pakketje kwamen uit de Satsuma reeks, gebaseerd op de geur van een citrusvrucht met de naam satsuma. Satsuma is volgens Wikipedia een groep van nauw verwante mandarijnrassen en qua geur herken ik er zowel het frisse van sinaasappels als het zoete van mandarijntjes in. Het is een zoete en toch redelijk zware geur, maar persoonlijk hou ik daar wel van. Het eerste product dat ik terugvond in mijn pakje, hoeft weinig introductie aangezien er al veel lovende woorden over werden geschreven op tal van beautyblogs: een Body Sorbet met de frisse geur van clementines. Door de unieke textuur van de Body Sorbet krijg je geen plakkerig gevoel, maar een lichte hydratatie die erg verfrissend aanvoelt. Een gouden tip voor warme dagen als deze: zet de Body Sorbet een tijdje in de koelkast voor je je ermee insmeert! Heerlijk verkoelend en instant hydratatie, I love it! Ook uit mijn mond enkel lof voor de Body Sorbet dus, die meteen tot favoriet product uit het pakje werd gebombardeerd.


Ik kende The Body Shop voornamelijk van zijn heerlijke Body Butters en douchegels, dus ik wist dat het volgende product in het pakje me ook zeker zou bekoren. De douchegel met dezelfde lekkere geur als de Body Sorbet, bevat geen zeep en zal dus je huid minder zal uitdrogen of irriteren. Iets wat ik erg apprecieer bij de douchegels van TBS is dat ze enorm goed schuimen :)! Ongepaste douchefoto's bespaar ik u liever, maar geloof me vrij als ik zeg dat het een aanrader is.


Het laatste artikel in het pakket is een Body Mist met satsumageur. Zoals ik hierboven al vermeldde, heeft de lijn een erg zoete doch zware geur, waardoor ik twijfelde of deze geur mij wel zou bevallen tijdens de warme zomerdagen. In zo'n hitte hou ik immers niet van geuren die te pertinent aanwezig zijn en zo bijna de adem afsnijden. Gelukkig bleek dit erg goed mee te vallen en kreeg ik om de een of andere reden de indruk dat de geur van de Body Mist heel wat minder sterk is dan bij de overige producten. Wanneer ik vriendjelief vroeg om in mijn nek te snuffelen en te raden welke geur ik opheb, krijg ik het antwoord: 'Ik ruik dat je iets ophebt en dat je lekker ruikt, maar ik kan niet meteen zeggen wat.'. En dat antwoord zegt mij dat dit een geslaagde Body Mist is: aanwezig, maar niet te dominant!


Mijn kleine Dora als assistente bij het nemen van de productfoto's!

Ik sluit deze review af met mijn persoonlijke stokpaardje: een dikke pluim voor The Body Shop omdat hun producten niet getest zijn op dieren en dus ook 'Dora-approved' zijn :)! Daarom alleen al raden mijn kleine pluizenbol en mezelf je aan om eens een kijkje te kijken in TBD en je te laten verrassen door hun uitgebreide assortiment, zeker nu de laatste soldekes er nog zijn ;)!

Heel veel liefs,
Lieselot

You Might Also Like

16 reacties

  1. het lijke mij heerlijke producten, maar zelf heb ik nog niet zo veel van TBS, dus kan ik er niet zo heel veel over zeggen...en poes, die paste qua kleur prima bij de producten...( Dora heeft kleur talent, denk ik )

    ReplyDelete
  2. Ik vind de producten van body shop altijd zo fijn!
    Mooie foto's heb je er ook van gemaakt :-)
    Als ik volgende keer iets koop, ga ik deze zeker eens proberen!
    xx

    ReplyDelete
  3. haha leuke beschrijving van wat je vriendje zei. Inderdaad precies hoe een body mist hoort te zijn. Het lijken me fijne producten :)

    ReplyDelete
  4. Die geur lijkt me echt heerlijk! Leuk dat je de producten gewonnen hebt. En Dora ziet er super schattig uit! Ik vind het altijd fijn wanneer één van mijn katten mij 'assisteert' bij het maken van productfoto's. (ook al durven ze ook wel eens in de weg lopen)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, ik vind het ook altijd superlief als ze me komt 'helpen', maar ik moest haar toch ook intomen :D! Ze haalt graag uit naar mijn camera en gezien dat geen goedkope camera was, vermijd ik dat liever :p.

      Delete
  5. Oew, ik ben benieuwd naar de body sorbet! Lijkt me perfect tijdens het warme weer. En de douchegels van TBS vind ik ook heerlijk.

    ReplyDelete
  6. De body butters blijven mijn favoriete TBS product, maar van de sorbets ben ik toch ook wel echt fan :-) Die textuur is zo apart eh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik was ook meteen gek op de textuur van de sorbets! Ze smelten echt in je huid, heerlijk!

      Delete
  7. Wat een fijne producten, de geur lijkt mij lekker zomers!

    ReplyDelete
  8. Het lijken me echt super fijne producten :)

    ReplyDelete
  9. Ik ben heel benieuwd naar de body sorbet! Naart schijnt is hij heerlijk als je hem even in de koelkast zet alvorens te gebruiken!

    ReplyDelete
  10. Hmm klinkt heerlijk, echt een geur voor mij. Alleen ben ik niet zo fan van de Sorbets.

    ReplyDelete
  11. Wat leuk om te zien dat je het fijn producten vindt. En je kat, zo schattig :)

    ReplyDelete
  12. Super producten. Sorbets klinkt heerlijk.

    xoxo
    Grietje
    http://www.secondagenda.be

    ReplyDelete

Instafeed


Like us on Facebook

Subscribe